• 078 444 555
  • office@sci.md
  • 09 - 18

Despre noi

Compania de construcţii “STROY CAPITAL INVEST”SRL are ca scop de a construi calitativ și sigur. Compania și-a propus de a ridica blocuri locative în conformitate  cu cele mai înalte standarde europene, calitatea produselor și confortul oferit fiind de la bun început obiectiv-ţintă. 

Conduși de onestitate care este extrem de importantă ducem la bun sfârșit orice proiect început și o facem cu aceeași pasiune de la punctul de start pînă la final. Ne asiguram că toate proiectele sunt realizate la cel mai înalt nivel de profesionalism și folosim cele mai bune materiale, oferind în același timp clienților noștri suport și transparență.

Blocul rezidențial dispune de peste 70 de locuri de parcare, amplasate atât în curte, cât și la stradă, destinate locatarilor și vizitatorilor. În curtea blocului vor fi amenajate spații de joacă pentru copii.

Apartamentele se caracterizează printr-o planificare bine gândită, cu un număr minim de coridoare în favoarea spațiilor rezidențiale. Accentul a fost pus, de asemenea, pe distincția dintre zonele de zi și de noapte.

Sunt utilizate materiale de construcție de cea mai înaltă calitate: termopane germane Rehau, ascensoare clasa premium, încălzire autonomă, cazane pe gaz economice, sisteme de încălzire a podelei în baie și în bucătărie, ventilare individuală, uși moderne, izolarea fațadei cu vată minerală.